Buizen

De populariteit van aluminium buizen / pijpen en kokerprofielen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. In de bouw, industrie en tuinbouw werd het gebruik van de buizen al veelvuldig toegepast, maar door de trend van de ‘industriële look’ verwerken eveneens steeds meer particulieren en winkels aluminium buizen en kokerprofielen in hun interieur. U heeft in ons assortiment dan ook de keuze uit verschillende vormen en maten, die voor elke gewenste toepassing zijn te gebruiken. Via onze aluminium webshop kunt u eenvoudig uw buizen online bestellen. Het soort buis en de maten geeft u via de webshop door, waarna wij de buizen en kokerprofielen voor u tot op de millimeter nauwkeurig en braamvrij op maat zagen. Bovendien worden alle aluminium buizen tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.

Meer informatie over aluminium buizen >>

3 artikel(en)

 1. Ronde buis

  Aluminium ronde buis / pijp

  Wij leveren de aluminium ronde buis met een maximale lengte van 6.000 mm en een breedte van 200 mm. Voer hierboven uw gewenste maten in en bereken de voordelige prijs.

  Voor specifieke vragen over aluminium buizen en aluminium profielen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Overige aluminium buizen

  Bent u op zoek naar een aluminium buis in een andere vorm? Naast de ronde buis levert Aluminium op Maat ook rechthoekige buizen en vierkante aluminium buizen.

  Meer informatie
 2. Vierkante buis

  Aluminium vierkante buis / koker

  Wij leveren de aluminium vierkante buis / koker met een maximale lengte van 6.000 mm en een breedte van 120 mm. Voer hierboven uw gewenste maten in en bereken uw prijs.

  Voor specifieke vragen over aluminium buizen en aluminium profielen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Overige aluminium buizen

  Bent u op zoek naar een aluminium buis of koker in een andere vorm? Naast de vierkante buis levert Aluminium op Maat ook rechthoekige kokerprofielen en ronde aluminium buizen.

  Meer informatie
 3. Rechthoekige buis

  Aluminium rechthoekige buis / kokerprofiel

  Wij leveren de aluminium rechthoekige buis / kokerprofiel met een maximale lengte van 6.000 mm en een breedte van 200 mm.

  Voer hierboven uw gewenste maten in en bereken uw prijs. Voor specifieke vragen over aluminium buizen en aluminium profielen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Overige aluminium buizen

  Bent u op zoek naar een aluminium buis of kokerprofiel in een andere vorm? Naast de rechthoekige buis levert Aluminium op Maat ook vierkante buizen en ronde aluminium buizen.

  Meer informatie

3 artikel(en)

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.