Aluminium platen in RAL kleuren

Via de webshop van Aluminium op Maat zijn aluminium platen in diverse RAL kleuren verkrijgbaar. Door gebruik te maken van het uniforme RAL kleursysteem, kunt u met een kleurstaal precies bepalen welke kleur u nodig heeft. Door het invullen van de gewenste maten, wordt de gekleurde aluminium plaat bovendien tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt.

Soorten RAL gekleurde aluminium platen

Voordat u een RAL gekleurde plaat bestelt, maakt u in de webshop allereerst een keuze uit de standaard gelakte aluminium plaat of, een uitzondering op onze webshop, staalplaat met een gekleurde coating. Door het gevarieerde aanbod kunt u voor elke klus de geschikte plaat vinden. Om u te helpen bij uw keuze, vindt u hieronder een overzicht met de soorten RAL gekleurde platen en een korte uitleg. Wanneer u weet welke soort plaat voor u het best van toepassing is, klikt u op de bijgevoegde link om uw wensen verder te specificeren. Na het invullen van alle gegevens, wordt in de webshop een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

Gelakte aluminium plaat

Gelakte aluminium plaat in RAL kleurenAls specialist in aluminium producten, zijn de gelakte aluminium platen in ons assortiment in wel 23 verschillende RAL kleuren leverbaar. Vanwege de verflaag hoeven deze platen niet te worden gecoat. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt voor toepassingen voor zowel binnen als buiten. Door het grote aanbod aan RAL kleuren, zijn de aluminium platen bovendien voor diverse doeleinden te gebruiken. Zowel ter decoratie als functioneel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aluminium zetwerk. De RAL gelakte aluminium plaat is, afhankelijk van de dikte, leverbaar in een maximale afmeting van 3.000 bij 1.500mm. De diktes variëren van 1 tot 2mm.

Ga naar de RAL gelakte aluminium plaat >>

Colorcoat polyester plaat

Colorcoat polyester aluminium plaatUit ons assortiment kunt u ook kiezen voor RAL gekleurde staalplaten met een laag colorcoat polyester. Vanwege de gladde coating van polyesterhars, zijn deze gekleurde platen uitsluitend geschikt voor gevelbekleding in niet-agressieve buitenomgevingen. De colorcoat polyester platen zijn leverbaar in 20 RAL kleuren. Alle metaalplaten worden volgens de door u opgegeven afmetingen op maat geknipt met een maximale grootte van 4.000 bij 1.240mm. Deze dunne, gekleurde stalen platen zijn te verkrijgen in een dikte van 0,63mm.

Ga naar de RAL colorcoat polyester plaat >>

Plastisol HPS plaat

HPS aluminium plaat gekleurdPlastisol HPS platen zijn gecoat met polyester dat versterkt is met glasvezel. Deze RAL gekleurde staalplaten zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar en goed bestand tegen weersomstandigheden. Vanwege het ingewalste motief worden ze veelvuldig voor afwerking gebruikt in de bouw en industrie. De structuur van deze gekleurde plaat geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook functioneel. Het zorgt voor een betere lichtreflectie en minder vuilaanhechting. De plastisol HPS platen zijn in 15 RAL verkrijgbaar met een maximale afmeting van 4.000 bij 1.240mm. De dikte van de plaat is 0,63mm.

Ga naar de RAL plastisol HPS plaat >>

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.