Aluminium buizen op maat

Een ruim aanbod aan aluminium producten en de persoonlijke service van maatwerk, dat is waar Aluminium op Maat voor staat. Ook voor uw aluminium buizen en kokerprofielen heeft u in ons een betrouwbare partner gevonden. De door u bestelde aluminium buizen worden op maat gezaagd, zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Alle bestellingen worden goed verpakt verzonden of kunnen bij ons op locatie in Maasdijk (het Westland) of op locatie in Westmalle (België) worden opgehaald.

Soorten aluminium buizen / kokerprofielen

In onze webshop heeft u de keuze uit 3 soorten aluminium buizen. Voor elke gewenste uitstraling of praktische toepassing, kunt u bij ons dan ook de geschikte buis vinden. Alle aluminium buizen zijn in een groot aantal verschillende maten te verkrijgen. In de webshop selecteert u allereerst het soort (de vorm van de buis), waarna u eenvoudig de gewenste afmetingen en de lengte kunt invoeren. De bijbehorende prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend.

Aluminium op Maat levert de volgende soorten aluminium buizen/kokerprofielen:

Ronde aluminium buis / pijp

Aluminium ronde buisVerreweg de meest bestelde aluminium buis / pijp uit ons assortiment, is de ronde buis. Of het nu is voor bijvoorbeeld leidingwerk voor de verwarming, een onderstel voor meubels, steigerwerk of voor een frame van reclamedoeken, de ronde aluminium buis is multi-inzetbaar. Zowel bedrijven als particulieren bestellen dan ook regelmatig dit product. De buizen zijn met een ruime keuze leverbaar in diameters van 6 tot zelfs 200 mm, met een maximale lengte van 6.000 mm. De aluminiumdikte varieert hierbij van 1 tot 10 mm.

Ga naar de aluminium ronde buizen >>

Vierkante aluminium buis / kokerprofiel

Aluminium vierkante buisVoor een strakkere uitstraling is het denkbaar dat uw voorkeur uitgaat naar onze vierkante aluminium buizen, ook wel vierkante kokerprofielen genoemd. Stelt u zich het verschil maar eens voor wanneer u onder uw eettafel vierkanten buizen als poten heeft in plaats van ronde. Zo’n tafel ziet er meteen heel anders uit. Zo zijn er tal van andere toepassingen te bedenken waarbij u gebruik kunt maken van de aluminium vierkante buis. Ook deze kokerprofielen zijn leverbaar in een groot aantal maten, variërend van 15 x 15 mm tot 120 x 120 mm. De diktes lopen hierbij uiteen van 1,5 tot 5 mm. De maximaal bestelbare lengte van de aluminium buizen bedraagt 6.000 mm.

Ga naar de aluminium vierkante buizen >>

Rechthoekige aluminium buis / kokerprofiel

Aluminium rechthoekige buisNaast de ronde en vierkante vorm, kunt u via onze webshop ook rechthoekige aluminium buizen (kokerprofielen) bestellen. De afmetingen hiervan lopen uiteen van 20 x 10 mm tot 200 x 100 mm, met een aluminiumdikte van 1,5 tot 5 mm. De rechthoekige aluminium buis is verkrijgbaar tot een maximale lengte van 6.000 mm. Uiteraard geldt ook hierbij weer dat de kokerprofielen met precisiewerk tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat worden gemaakt.

Ga naar de aluminium rechthoekige buizen >>

Twijfelt u over welk soort aluminium buis of koker u het best kunt bestellen? Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.