Over ons

Aluminiumopmaat.nl biedt u de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen!

Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering. Uw gegevens gebruikt aluminiumopmaat.nl zeer correct en betrouwbaar. Volg het stappenplan en u bestelt via onze webshop binnen een paar minuten aluminium op maat. Als bedrijf of particulier hoeft u niet meer naar de groothandel!

Aluminiumopmaat.nl is in 2010 opgericht door een constructiebedrijf in gemeente Westland dat maatwerk levert voor aluminiumproducten. Aluminiumopmaat.nl biedt een goede prijs, snelle service en kwalitatieve aluminiumproducten.

Naast de aluminium platen, profielen en zetwerk die in de webshop te vinden zijn, kan aluminiumopmaat.nl ook andere bewerkingen naar wens uitvoeren. Denk hierbij aan afwerkingen van aluminium profielen en platen, het ponsen en snijden van gaten en sparingen in aluminium platen en het boren van gaten in en verstek zagen van profielen. Gezien de bewerkelijkheid en diversiteit aan mogelijkheden, kunt u hiervoor ook eenvoudig een offerte aanvragen.

Voorbeelden van een aantal bewerkingen die aluminiumopmaat.nl voor u uit kunt voeren:

Ponsen en boren
Indien gewenst, kunnen er ook gaten en sparingen in aluminium platen en profielen in diverse afmetingen geponst of geboord worden. Denk hierbij aan schroefgaten, sparingen in een vierkante of rechthoekige vorm, een hoek uit een plaat en afgeronde hoeken.

Zetwerk
Naast het genoemde aluminium zetwerk in de webshop, zijn er nog meer mogelijke profielen te zetten. Wanneer u een tekening per e-mail aanlevert met de gewenste maatvoering, zullen wij voor u de mogelijkheden bekijken.

Anodiseren
Op onze webshop kunt u geanodiseerde aluminium platen van 1, 1,5 en 2mm dik vinden. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid aluminium platen en profielen te anodiseren. Met anodiseren wordt er een beschermlaagje gevormd over het aluminium. Standaard wordt aluminium in een blanke kleur geanodiseerd. Afhankelijk van het plaatmateriaal of het profiel kan het anodiseren ook in diverse kleuren worden uitgevoerd.

Poedercoaten
Naast de RAL kleur platen die in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij eventueel naar wens ook aluminium platen en aluminium profielen met een poedercoating aanleveren. U heeft hierbij de keuze uit een groot scala aan RAL kleuren.

Snijden
Wanneer u wensen voor sparingen heeft met grote afmetingen of speciale vormen, kunnen deze tot zekere hoogte uitgesneden worden. Dit gebeurt in de meeste gevallen d.m.v. lasersnijden.

Proefplaatje
Wanneer u een proefplaatje wenst kan dit opgevraagd worden per e-mail of contact forumulier. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het uiterlijk van het aluminium. De afmeting van een proefplaatje is 50 x 50mm.

 

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.