I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Over Aluminiumopmaat.nl

AluminiumOpMaat.nl biedt u de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering. Uw gegevens gebruikt AluminiumOpMaat.nl zeer correct en betrouwbaar. Volg het stappenplan en u bestelt via onze webshop binnen een paar minuten aluminium op maat. Als bedrijf of particulier hoeft u niet meer naar de groothandel!


AluminiumOpMaat.nl is in 2010 opgericht door een constructiebedrijf in gemeente Westland dat maatwerk levert voor aluminiumproducten. AluminiumOpMaat.nl biedt een goede prijs, snelle service en kwalitatieve aluminiumproducten.


Naast o.a. de aluminium platen, profielen en zetwerk die in de webshop te vinden zijn, kan AluminiumOpMaat.nl ook andere bewerkingen naar wens uitvoeren. Denk hierbij aan afwerkingen van aluminium profielen en platen, het ponsen en snijden van gaten en sparingen in aluminium platen en het boren van gaten in en verstek zagen van profielen. Gezien de bewerkelijkheid en diversiteit aan mogelijkheden, kunt u hiervoor ook eenvoudig een offerte aanvragen.


Voorbeelden van een aantal bewerkingen die AluminiumOpMaat.nl voor u uit kan voeren:


Ponsen en boren
Indien gewenst, kunnen er ook gaten en sparingen in aluminium platen en profielen in diverse afmetingen geponst of geboord worden. Denk hierbij aan schroefgaten, sparingen in een vierkante of rechthoekige vorm, een hoek uit een plaat en afgeronde hoeken.

Zetwerk
Naast het genoemde aluminium zetwerk in de webshop, zijn er nog meer mogelijke profielen te zetten. Wanneer u een tekening per e-mail aanlevert met de gewenste maatvoering, zullen wij voor u de mogelijkheden bekijken.

Anodiseren
In onze webshop kunt u geanodiseerde aluminium platen van 1, 1,5 en 2mm dik vinden. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om aluminium platen en profielen te laten anodiseren. Met anodiseren wordt er een beschermlaagje gevormd over het aluminium. Standaard wordt aluminium in een blanke kleur geanodiseerd. Afhankelijk van het plaatmateriaal of het profiel, kan het anodiseren ook in diverse kleuren worden uitgevoerd.

Poedercoaten
Naast de RAL kleur platen die in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij eventueel naar wens ook aluminium platen en aluminium profielen met een poedercoating aanleveren. U heeft hierbij de keuze uit een groot scala aan RAL kleuren.

Snijden
Wanneer u wensen voor sparingen heeft met grote afmetingen of speciale vormen, kunnen deze tot zekere hoogte uitgesneden worden. Dit gebeurt in de meeste gevallen d.m.v. lasersnijden.

Proefplaatje
Wanneer u een proefplaatje wenst kan dit opgevraagd worden per e-mail of contactforumulier. Zo kunt u een goed beeld krijgen van het uiterlijk van het aluminium. De afmeting van een proefplaatje is 50 x 50mm.