I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Betaalmogelijkheden

Er zijn diverse betaalmogelijkheden om uw bestelling via onze webshop mee af te rekenen. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende betaalmogelijkheden.

iDEAL

iDEAL is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 12 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (Engels voor Ik handel).

De ABN AMRO, ASN bank, bunq, ING Bank, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS, Svenska handelsbanken, Van Lanschot en Triodos Bank doen hieraan mee. iDEAL werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDEAL werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kiest u in een online shop voor de betaalmethode iDEAL, dan krijgt u in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. U kiest uw eigen bank en u kunt vervolgens in de betaalomgeving die u gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor u ingevuld, dus u bent met één druk op de knop klaar. U moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die u ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor u uw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.

Bankoverboeking

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de gegevens van Multisafepay die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer, etc.). U betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of via internetbankieren onder vermelding van het kenmerk welke in de toegestuurde gegevens vermeld staat. Zodra het bedrag bij de leverancier is bijgeschreven, zal de bestelling voor u in productie genomen worden.

Creditcard

Het is mogelijk om met een MasterCard of VISA creditcard te betalen. Net als met iDeal, wordt uw bestelling bij een creditcard betaling direct online aan Aluminium op Maat betaald. U ziet de afschrijving op uw maandelijks overzicht terug.

Rembours

Indien u geen betaling via internet kunt voldoen, kunnen uw pakketten ook verstuurd worden onder Rembours. Daarmee wordt de betaling aan uw voordeur (geen postbusadres) contant en gepast geregeld. De koerier incasseert remboursbedragen tot € 250,- incl. BTW en maakt het geïnde bedrag aan Aluminium op Maat over. De kosten voor rembours inclusief verzendkosten kunnen wij pas bepalen zodra de bestelling onder rembours bij ons bekend is. Deze prijzen zijn namelijk afhankelijk van het gewicht van het totaalpakket, de pakketafmeting wanneer deze ingepakt is en de rijafstand en kunnen oplopen tot ca. € 250,- incl. BTW.

Pinbetaling

Wanneer u de bestelling komt afhalen op onze afhaallocatie in Maasdijk (NL), dan kunt u ook kiezen voor de pinbetaling. Uw bestelling rekent u dan pas af wanneer uw bestelling gereed is en u deze komt afhalen.

Apple Pay

Apple Pay is een veilige betaalmethode voor gebruikers van Apple-apparaten. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk online betalen zonder uw betaalgegevens in te voeren. Wanneer u Apple Pay selecteert als betaaloptie, kunt u de betaling bevestigen met Face ID, Touch ID of uw toegangscode. Apple Pay werkt niet alleen snel, maar ook volledig veilig omdat uw werkelijke kaartgegevens niet worden gedeeld met ons of opgeslagen op uw apparaat.

Google Pay

Google Pay is een snelle en veilige manier voor Android-gebruikers om online aankopen te doen. Door Google Pay te gebruiken, kunt u met enkele tikken betalen zonder dat u uw betaalgegevens handmatig hoeft in te voeren. Selecteer Google Pay als uw betaalmethode, en bevestig de betaling veilig via uw Google-account. Net als bij Apple Pay worden uw kaartgegevens beveiligd en niet met de verkoper gedeeld.

Persoonlijke gegevens

Voor het doen van bestellingen heeft de betreffende winkel uw gegevens nodig. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling en betaling om de juiste manier te kunnen verwerken. Uw gegevens worden dan ook niet aan andere derden doorgegeven dan noodzakelijk voor het verwerken van uw bestelling.