Betaalmogelijkheden aluminium webshop

Er zijn diverse betaalmogelijkheden wanneer u een product via onze aluminium webshop bestelt. Voor het gemak hebben we ze ook op onze site vermeld.

Bankoverboeking

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de gegevens van Multisafepay die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer, etc.). U betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of via internetbankieren onder vermelding van het kenmerk welke in de toegestuurde gegevens vermeld staat. Zodra het bedrag bij de leverancier is bijgeschreven, zal de bestelling voor u in productie genomen worden.

iDEAL

iDEAL is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (Engels voor Ik handel).

De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis en SNS bank doen hieraan mee. iDEAL werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDEAL werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kiest u in een online shop voor de betaalmethode iDEAL, dan krijgt u in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. U kiest uw eigen bank en u kunt vervolgens in de betaalomgeving die u gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor u ingevuld, dus u bent met één druk op de knop klaar. U moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die u ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor u uw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.

Creditcard

Het is mogelijk om met een MasterCard of VISA creditcard te betalen. Net als met iDeal, wordt uw bestelling bij een creditcard betaling direct online aan Aluminium op Maat betaald. U ziet de afschrijving op uw maandelijks overzicht terug.

Rembours

Indien u geen betaling via internet kunt voldoen, kunnen uw pakketten ook verstuurd worden onder Rembours. Daarmee wordt de betaling aan uw voordeur (geen postbusadres) contant en gepast geregeld. De koerier incasseert remboursbedragen tot € 500,- en maakt het geïnde bedrag aan Aluminium op Maat over. De kosten voor rembours inclusief verzendkosten kunnen wij pas bepalen zodra de bestelling onder rembours bij ons bekend is. Deze prijzen zijn namelijk afhankelijk van het gewicht van het totaalpakket, de pakketafmeting wanneer deze ingepakt is en de rijafstand en kunnen oplopen tot ca. € 300,- excl. BTW.

Persoonlijke gegevens

Voor het doen van bestellingen heeft de betreffende winkel uw gegevens nodig. Op een winkelsite wordt in de meeste gevallen vermeld dat de winkel uw persoonlijke gegevens niet verder verspreidt. Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van allerlei mails met aanbiedingen, controleer dit dan voordat u uw gegevens doorgeeft.

 

 

 

 

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.