Verzendservice

Levertijd

De bestelde producten trachten wij zo spoedig mogelijk te leveren. Bijna alle bestellingen kunnen wij binnen zeven werkdagen leveren. Mochten de gevraagde producten niet voldoende voorradig zijn en uw levering hierdoor vertraging oplopen, dan zullen wij u hierover informeren. 
 

*Op de zeven werkdagen levertermijn zijn echter de volgende uitzonderingen van toepassing:

- Bestellingen met grote hoeveelheden. (ca. 0,5 weken extra)
- Bestellingen met een gordelomvang groter dan 3500mm i.v.m. het inplannen van speciaal transport. (ca. 1 week extra)
  De gordelomvang wordt over het ingepakte pakket berekend door 2x de breedte, 2x de hoogte en 1x de lengte bij elkaar op te tellen.
- Bestellingen met aluminium platen (ca. 2 á 2,5 weken)
- Bestellingen met Z-profielen (ca. 2 weken)
- Bestellingen met zetwerk (ca. 3 weken)
- Levering op de Waddeneilanden.

Uiteraard zullen wij de producten indien mogelijk eerder proberen te leveren.

Afhalen

Indien u tijdens het bestelproces heeft aangegeven dat u de bestelling wilt afhalen, ontvangt u een e-mail wanneer de bestelde producten klaarstaan (binnen de leveringstermijn zoals bij de producten vermeld staat). Wij verzoeken u deze af te halen binnen 5 werkdagen op onze locatie in Maasdijk. Bij de bestelling wordt altijd een bedrag van € 2,50 gerekend voor de verpakkings- en handlingskosten.

Indien uw pakket niet opgehaald is binnen 14 dagen en u gekozen heeft voor PIN betaling, zijn wij genoodzaakt u een factuur te sturen.

Bezorgen

De artikelen worden zodra deze gereed zijn verzonden naar het opgegeven adres. De verzendmethode wordt aangepast aan het aantal artikelen en de lengte. Aluminium producten met een maximale gordelomvang van 3.500 mm lang en niet zwaarder dan 30 kg zullen door een distributeur worden afgehandeld. Hiervoor geldt de volgende prijstabel:

Maximale gordelomvang in mm  Prijs   Land
tot 3000 € 15.95 Nederland
tot 3000 € 26.50 België
tot 3500 € 23.90 Nederland
tot 3500 € 45.00 België

Aluminium producten met een gordelomvang vanaf 3.500 mm tot 6.000 mm lengte zullen per speciale dienst worden verzonden. Voor de driehoek Maasland - Amsterdam - Utrecht - Breda, een actieradius van 75 km, geldt een bedrag van € 50,- als verzendkosten. Alles daarbuiten word in rekening gebracht voor € 80,-. Voor België geldt een vaste prijs van €85,-. Wij werken met verschillende aanbieders. U vindt altijd onze orderbon bij de bestelde artikelen.

De gordelomvang wordt over het ingepakte pakket berekend door 2x de breedte, 2x de hoogte en 1x de lengte bij elkaar op te tellen.

Naast de genoemde verzendkosten wordt bij de bestelling altijd een bedrag van € 2,50 gerekend voor de verpakkings- en handlingskosten.

Verzendkosten

Aluminiumopmaat.nl rekent tarieven afhankelijk van de totale gordelomvang van uw bestelling. U kunt uw verzendkosten laten berekenen indien u in de bestellijst bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan*.

*Geldt niet voor zendingen op de eilanden (boottarief € 112,50), Zeeuws Vlaanderen (toeslag Westerscheldetunnel toltarief € 47,00).

Voor overige voorwaarden verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

Niet thuis?

Mocht u op het tijdstip van levering niet thuis zijn, dan zullen wij de levering bij de buren of een naast gelegen bedrijf afgeven. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld bij pakketten langer dan 2000mm, dan krijgt u een brief in de brievenbus en nemen wij de goederen weer retour. De artikelen zullen niet op een later tijdstip worden aangeboden, maar dient u opnieuw verzendkosten te betalen.

Leveringen onder rembours

Indien u geen betaling via internet kunt voldoen, kunnen uw pakketten ook verstuurd worden onder Rembours. Daarmee wordt de betaling aan uw voordeur (geen postbusadres) geregeld. Onze koerier incasseert remboursbedragen tot € 2.000,- en maakt het geïnde bedrag, aan Aluminium op Maat over.

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, ronde staf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.