Contactgegevens en routebeschrijving

Aluminium leverancier Nederland

Aluminium op Maat is leverancier van aluminium profielen, platen, buizen, stafmateriaal en zetwerk op maat. Wij leveren onze aluminium producten aan zowel particulieren als bedrijven. Uitgebreide informatie over ons aanbod vindt u terug in onze webshop. Met onze online aluminium shop proberen wij het bestellen van aluminium op maat voor een ieder zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk te maken. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Adresgegevens:

Aluminium op Maat B.V.

Post- en bezoekadres
Honderdland 504
2676 LV Maasdijk
Nederland

Afhaalpunt / werkplaats (NL)
Honderdland 504
2676 LV MAASDIJK
Nederland

Afhaalpunt (BE op donderdagen)
Delften 23 - unit 707
2390 Westmalle
Belgie

E: info@aluminiumopmaat.nl
T: 0174-622 721
Klik hier voor de routebeschrijving

KVK nummer: 57 82 68 03
BTW nummer: 8527 53 378 B 01

LET OP: Aluminium op Maat B.V. is een webshop, langskomen zonder bestelling vooraf plaatsen en gereedmelding van ons is geen mogelijkheid.

Onze openingstijden voor het ophalen van uw bestelling:

Iedere werkdag van 8:30u tot 12.30u en van 13.00u tot 17:00u 

Afwijkende openingstijden:

26 en 27 mei gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag
6 juni gesloten i.v.m. Pinksteren 

Heeft u vragen aan of opmerkingen, dan verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Contactgegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden


Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy policy voor meer informatie.

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.