Aluminium zetwerk

Via onze webshop heeft u toegang tot een groot aantal aluminium profielen. Naast de standaard aluminium profielen, leveren wij ook aluminium zetwerk op maat. Na allereerst een keuze te hebben gemaakt uit het soort profiel, kunt u vervolgens de gewenste afmetingen en hoeken van het zetwerk invoeren. Nadat u alles heeft ingevoerd, wordt automatisch de aantrekkelijke prijs van het zetwerk berekend. Na de bestelling kunt u desgewenst de aluminium profielen bij ons in Maasdijk (het Westland) of Westmalle (BE) op komen halen of sturen wij het goed verpakt naar u toe.

Soorten aluminium zetwerk

Ons assortiment van aluminium zetwerk is zeer uitgebreid. Om die reden vindt u hieronder een overzicht met de soorten profielen die u via de webshop kunt bestellen. Bij elk soort zetwerk staat een stuk informatie geschreven om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Aluminium op Maat levert de volgende soorten aluminium zetwerk:

Afwerkprofiel

Aluminium afwerkingsprofielHet aluminium afwerkprofiel is leverbaar in een vaste zetting, waarbij alle hoeken 90° zijn. Dit soort zetwerk is eenvoudig te bevestigen en wordt o.a. gebruikt voor de afwerking van leidingen, kabelverwerking en soortgelijke situaties. Het afwerkprofiel kan in diverse plaatsoorten worden geleverd en is aan de buitenzijde afgewerkt met een beschermfolie, m.u.v. de traanplaatsoorten. Afhankelijk van het soort plaatmateriaal is dit aluminium profiel verkrijgbaar in diktes van 0,8 tot 4mm, met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium afwerkprofiel >>

Waterslagprofiel

Aluminium waterslagprofielOm gevels tegen (vies) regenwater te beschermen, worden aluminium waterslagprofielen (lekdorpels) direct onder of boven buitenkozijnen of bij een dakrand aangebracht. Dit soort aluminium zetwerk voorkomt dat regenwater in de onderliggende gevel loopt. De waterslagprofielen zijn leverbaar in variabele zettingen waarbij gekozen kan worden uit de gewenste aluminium plaat. De dikte van het plaatmateriaal varieert van 0,8 tot 4mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Wenst u een langer zetwerk, dan kan dit per e-mail aangevraagd worden. Al het zetwerk wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Ga naar het aluminium waterslagprofiel >>

Hoekprofiel

Aluminium hoekprofielHet aluminium hoekprofiel is leverbaar in een variabele zetting waarbij gekozen kan worden tussen de 50° en 180°. Dit soort zetwerk wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld de afwerking van meubels en traptreden. Om die reden worden de hoekprofielen regelmatig besteld in traanplaten (5-traans en 2-traans). Deze aluminium profielen zijn in traanplaat verkrijgbaar in diktes van 1,5 t/m 3,5mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Het zetwerk is ook leverbaar in andere aluminium plaatsoorten met een plaatdikte van 0,8 tot 4mm en een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium hoekprofiel >>

Muurafdekprofiel

Aluminium muurafdekprofielHet aluminium muurafdekprofiel is ideaal voor het beschermen van de bovenkant van muren tegen weersinvloeden. Regenwater, sneeuw, ijs en vorst hebben hierdoor geen invloed meer op de bovenzijde van de muur. Behalve functioneel zorgt dit soort aluminium zetwerk ook voor een strakke uitstraling. De muurafdekprofielen zijn leverbaar in twee soorten profielen met verschillende zettingen. Het zetwerk heeft een beschermende folie aan de buitenkant m.u.v. de traanplaatsoorten. De plaatdikte varieert van 0,8 tot 4mm met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium muurafdekprofiel >>

Nokprofiel

Aluminium nokprofiel / nokstuk

De naam van het nokprofiel zegt het al, het is aluminium zetwerk voor de afwerking van de nok (de hoogste balk in een schuin dak). De nokprofielen (ook bekend als nokstukken) van Aluminium op Maat worden geleverd met gefelsde randen voor een extra sterke uitvoering en zijn leverbaar in een variabele zetting, waarbij de mogelijke graad zetting tussen de 50° en de 180° ligt. Dit soort zetwerk is te bestellen in diverse aluminium plaatsoorten met diktes van 0,8 tot 2mm. De maximaal leverbare lengte is 3.000 mm. Wenst u een langer zetwerk, dan kan dit per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium nokprofiel >>

Afdekprofiel

Aluminium afdekprofielAluminium afdekprofielen zijn voor ontelbare afwerkingsdoeleinden te gebruiken. Het is niet alleen functioneel voor het beschermen van randen, maar geeft ook (in huis) een zeer mooie uitstraling. Denk maar eens aan de afwerking van bijvoorbeeld een keuken. De afdekprofielen (of afdekplaten) zijn leverbaar in een variabele zetting waarbij gekozen kan worden uit hoeken van 90° tot 180°. Dit soort zetwerk kan worden gemaakt van diverse aluminium plaatsoorten van 0,8 tot 4mm dik en met een maximale lengte van 3.000 mm. Langer dan 3.000 mm kan per e-mail aangevraagd worden.

Ga naar het aluminium afdekprofiel >>

Maatwerk aluminium profielen en platen eenvoudig online kopen

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen. Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons assortiment. Dit alles binnen 7 werkdagen* bezorgd door heel Nederland en België.

Voorloper in Nederland en België

Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt Aluminium op Maat!

Aluminium webshop voor particulier en bedrijf

Onze aluminium webshop is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kan niet alleen de doorgewinterde professional altijd het gewenste product bij ons vinden, ook de hobbyist of particulier voor een eenmalige aankoop kan bij ons terecht voor maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, zetwerk en stafmateriaal. Uiteraard ondersteund met het gepaste advies, zodat u zeker weet dat u het juiste aluminium product bestelt. Schroom dus niet om bij vragen contact op te nemen met Aluminium op Maat.

Aluminium op Maat en social media

Wilt u inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aluminium? Klik op de icoontjes en volg ons op Facebook en Pinterest voor de leukste nieuwtjes en aluminium projecten.