I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Insteekdop rechthoekige grijs

Beoordeling(en)
Deze kunststof insteekdop leent zich erg goed ter afsluiting van de diverse kokerprofielen en ronde buizen. Graag wijzen wij u erop dat de uitwendige maat van de insteekdop hetzelfde moet zijn als de uitwendige maat van het kokerprofiel of ronde buis die u besteld.

Opties:

Incl. BTW: € 1,00 excl. BTW € 1,00
  • ✔   Altijd en overal veilig betalen

Beschrijving

Rechthoekige kunststof insteekdop

De rechthoekige kunststof insteekdop wordt gebruikt voor de afwerking van rechthoekige (aluminium) buisprofielen. De gebruikte naam van dit artikel varieert nog weleens. Over het algemeen wordt er gesproken over insteekdoppen, maar de namen 'lamellenstop' en 'afdekdop' worden eveneens veel gebruikt. De functie is in ieder geval gelijk. Zo worden rechthoekige kunststof insteekdoppen bijvoorbeeld veel gebruikt bij de afwerking van aluminium constructies en bij meubels als 'voet' onder de poot van een tafel of stoel.

Wij leveren de kunststof insteekdoppen voor rechthoekige buizen vanaf 20 x 10 mm t/m 120 x 80 mm en voor wanddiktebereiken van 0,8 t/m 4,5 mm. U hoeft bij ons geen grote verpakkingen af te nemen, maar u kunt gewoon per stuk bestellen. Voer hieronder de gewenste afmetingen van de rechthoekige insteekdoppen in en de aantrekkelijke prijs wordt automatisch voor u berekend. Deze kunststof insteekdoppen passen prima bij onze rechthoekige aluminium buizen.

Diverse kleuren

De rechthoekige kunststof insteekdoppen worden standaard in het zwart geleverd. Heeft u liever een insteekdop in een andere kleur of heeft u vragen over insteekdoppen met een afwijkende afmeting? Geen probleem! Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte insteekdop.

Soorten insteekdoppen

Naast de rechthoekige insteekdop, kunt u uit ons assortiment ook kiezen voor een vierkante en ronde insteekdop.

Specificaties

  • Materiaalsoort: Kunststof
    Technisch materiaalsoort: Polyethyleen
    Kleur: Grijs, maar in meerdere kleuren leverbaar

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan