I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Insteekdop vierkant wit

Beoordeling(en)
Deze kunststof insteekdop leent zich erg goed ter afsluiting van de diverse kokerprofielen en ronde buizen. Graag wijzen wij u erop dat de uitwendige maat van de insteekdop hetzelfde moet zijn als de uitwendige maat van het kokerprofiel of ronde buis die u besteld.

Opties:

Incl. BTW: € 1,00 excl. BTW € 1,00

Beschrijving

Vierkante kunststof insteekdop

De vierkante kunststof insteekdop wordt gebruikt voor de afwerking van vierkante (aluminium) buisprofielen. De gebruikte naam van dit artikel varieert nog weleens. Over het algemeen wordt er gesproken over insteekdoppen, maar de namen 'lamellenstop' en 'afdekdop' worden eveneens veel gebruikt. De functie is in ieder geval gelijk. Zo worden vierkante kunststof insteekdoppen bijvoorbeeld veel gebruikt bij de afwerking van aluminium constructies en bij meubels als 'voet' onder de poot van een tafel of stoel.

Wij leveren de vierkante insteekdoppen voor vierkante buizen met een buisbreedte van 12 mm t/m 100 mm en voor wanddiktebereiken van 1 t/m 6 mm. U hoeft bij ons geen grote verpakkingen af te nemen, maar u kunt gewoon per stuk bestellen. Voer hieronder de gewenste afmetingen van de vierkante insteekdoppen in en de aantrekkelijke prijs wordt automatisch voor u berekend. Deze kunststof insteekdoppen passen prima bij onze vierkante aluminium buizen.

Diverse kleuren

De vierkante kunststof insteekdoppen worden standaard in het zwart geleverd. Heeft u liever een insteekdop in een andere kleur of heeft u vragen over insteekdoppen met een afwijkende afmeting? Geen probleem! Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte insteekdop.

Soorten insteekdoppen

Naast de vierkante insteekdop, kunt u uit ons assortiment ook kiezen voor een ronde en rechthoekige insteekdop.

Specificaties

  • Materiaalsoort: Kunststof
    Technisch materiaalsoort: Polyethyleen
    Kleur: Wit, maar in meerdere kleuren leverbaar

 

Schrijf uw eigen review
Hoe waardeert u dit product?
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.