I.v.m. onze nieuwe webshop zijn wij vandaag telefonisch beperkt bereikbaar.

Insteekdop rond zwart

1 Beoordeling(en)
Deze kunststof insteekdop leent zich erg goed ter afsluiting van de diverse kokerprofielen en ronde buizen. Graag wijzen wij u erop dat de uitwendige maat van de insteekdop hetzelfde moet zijn als de uitwendige maat van het kokerprofiel of ronde buis die u besteld.

Opties:

Incl. BTW: € 1,00 excl. BTW € 1,00

Beschrijving

Ronde kunststof insteekdop

De ronde kunststof insteekdop wordt gebruikt voor de afwerking van ronde (aluminium) buisprofielen. De gebruikte naam van dit artikel varieert nog weleens. Over het algemeen wordt er gesproken over insteekdoppen, maar de namen 'lamellenstop' en 'afdekdop' worden eveneens veel gebruikt. De functie is in ieder geval gelijk. Zo worden ronde kunststof insteekdoppen bijvoorbeeld veel gebruikt bij de afwerking van aluminium constructies en bij meubels als 'voet' onder de poot van een tafel of stoel.

Wij leveren de ronde insteekdoppen voor ronde buizen met een buisdiameter van 12 tot en met 60 mm en voor wanddikte bereiken van 0,8 tot en met 3,5 mm. U hoeft bij ons geen grote verpakkingen af te nemen, maar u kunt gewoon per stuk bestellen. Voer hieronder de gewenste afmetingen van de ronde insteekdoppen in en de aantrekkelijke prijs wordt automatisch voor u berekend. Deze kunststof insteekdoppen passen prima bij onze ronde aluminium buizen.

Diverse kleuren

De ronde kunststof insteekdoppen worden standaard in het zwart geleverd. Heeft u liever een insteekdop in een andere kleur of heeft u vragen over insteekdoppen met een afwijkende afmeting? Geen probleem! Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte insteekdop.

Soorten insteekdoppen

Naast de ronde insteekdop, kunt u uit ons assortiment ook kiezen voor een vierkante en rechthoekige insteekdop.

Specificaties

  • Materiaalsoort: Kunststof
    Technisch materiaalsoort: Polyethyleen
    Kleur: Zwart, maar in meerdere kleuren leverbaar

 

Klantenreviews

Hans Geplaatst op
Kwaliteit
Prijs
Ik snap niets van de maat
Website legt me niet goed uit, welke dop moet ik hebben bij een buis van 50mm dik.
Schrijf uw eigen review
Hoe waardeert u dit product?
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.